Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

Kajsa (Anaal Dildo)

  View as Grid List

  48 Items

  Set Descending Direction
  View as Grid List

  48 Items

  Set Descending Direction

  Wat is een anaal dildo?

  Een dildo gemaakt voor anaal gebruik noemen we een anaal dildo. Deze dildo kan gebruikt worden om jezelf, je partner of jullie beide anaal te stimuleren.

  Iedere dildo kan natuurlijk anaal gebruikt worden, echter is niet iedere dildo een anaal dildo. Hoe zit dat? De anale dildo heeft meestal een lichte curve waardoor de dildo beter de prostaat kan stimuleren. Door de stimulatie van je prostaat kun je meer genot ervaren wanneer je anaal gepenetreerd wordt. Dit is al een dikke plus 1 voor de anaal dildo.

  De dildo voor anaal gebruik is in de regel breder aan de onderkant of heeft een brede basis. Deze brede basis voorkomt dat de dildo naar binnen schiet bij anaal gebruik. Dit is geen ongewoon voorval bij het anaal gebruik van een dildo. Om deze reden raden we het zeer af om een reguliere, rechte dildo te gebruiken voor anale stimulatie. De bredere basis zorgt er daarnaast voor dat de dildo makkelijk uit de kont te verwijderen is. Hierdoor heb je met een anaal dildo alleen de lusten en niet de lasten zoals ze dat zo mooi zeggen.

  Hoe gebruik je de anal dildo?

  het gebruik van anale sextoys is populair en wordt steeds populairder. Gelukkig durven we steeds meer te testen, te proberen en onze grenzen op te zoeken. Hierdoor weet jij precies wat je lekker vindt, wat je niet lekker vindt en wat je partner lekker vindt. Zoek je grenzen op om tot ultieme hoogtepunten te komen. Stel, het gebruik van een sexspeeltje speelt al langer door je hoofd maar je weet eigenlijk niet hoe je deze moet gebruiken.

  Houdt er rekening mee dat de allerbelangrijkste regel is om niet te forceren. Dit geldt voor ieder sexspeeltje en zeker voor dildo's die anaal in worden gebracht. Zorg ervoor dat anus ontspannen is, hierdoor hoeft er niet geforceerd te worden en voelt het daadwerkelijk prettig wanneer de dildo in wordt gebracht.

  Je kunt je anus laten ontspannen door er rustig met je vinger overheen te gaan, wrijf over je anus of laat over je anus wrijven door je partner. Je zult voelen dat je kont ontspant en dat er ruimte komt om de vinger verder naar binnen te doen. Wil je de totale lengte van de vinger erin stoppen maak dan gebruik van glijmiddel. Bij voorkeur voldoende glijmiddel. Gebruik het glijmiddel om het over je vinger te smeren en tevens over je anus. Terwijl je vinger naar binnen gaat zal zal het glijmiddel helpen om de vinger aangenaam naar binnen te laten glijden.

  Maak nog geen gebruik van stotende bewegingen waarbij je vinger op en neer gaat maar kies voor een massage stijl. Hierbij beweeg je je vinger in de anus en zal deze ontspannen. Wanneer je het idee hebt dat de anus volledig ontspannen is kan de anaal dildo tevoorschijn gehaald worden.

  Smeer de voorkant en tevens de zijkanten van de dildo in met een ruime hoeveelheid anaal glijmiddel. Breng de dildo voorzichtig richting de anus en breng deze voorzichtig in. Wanneer het prettig voelt ga je rustig verder. Houdt de stotende bewegingen nog even voor gezien en houdt het bij een massage gevoel. Wanneer de dildo volledig is ingebracht kun je langzaam de stotende bewegingen uit gaan voeren. Je zult merken dat iedere stoot beter wordt en dat jou eerste anale plezier, echt een plezier is. Houdt er bij anale penetratie rekening mee dat je altijd voorzichtig moet doen en geniet met volle teugen.

  Kenmerken van de goede anaal dildo's

  Wat maakt een dildo een anaal dildo en waarom is niet elke dildo een anaal dildo. Laten we het even opsommen zodat het voor iedereen duidelijk is waarom niet iedere dildo een anaal dildo is. Echter zijn er dildo's die niet het label anaal dildo dragen maar echter wel de eigenschappen van dit soort dildo's delen.

  • De dildo die je als geschikt kan labellen voor anaal gebruik heeft een brede basis. Hierdoor kan de dildo nooit naar binnen schieten.
  • Een anaal dildo heeft een curve, deze is bedoeld voor p spot stimulatie, ook wel prostaat stimulatie genoemd.
  • Een anaal dildo kan een verbreding hebben ongeveer halverwege de penis. Deze is bedoeld om tegen de prostaat aan te wrijven terwijl de rest van de dildo dieper naar binnen kan.
  • Een goede anaal dildo is gemaakt van siliconen. Deze heeft niet als materiaal pvc.

  Is de anale dildo alleen voor mannen?

  De vraag of een anaal dildo alleen voor mannen is is makkelijk beantwoordt. Het antwoord op deze vraag is namelijk 'nee'. De anaal dildo is perfect te gebruiken om de man anaal mee te penetreren. Denk hierbij aan anale sex met bijvoorbeeld je vriend waarbij jij een strapon om hebt.

  Echter is het niet ongewoon om de anaal dildo te gebruiken bij een vrouw. Ook de dames vinden het lekker om anaal gepenetreerd te worden. Er zijn veel voorbeelden en verhalen van vrouwen die het heerlijk vinden om tegelijkertijd anaal als vaginaal gepenetreerd te worden. Hierbij kan de anaal dildo een perfecte toevoeging zijn.

  Er is als vrouw dus niks mis met het kopen van een anaal dildo, daarnaast weet jij precies wat lekker is en als het goed voelt moet je het gewoon doen.

  Naast het anaal gebruik van deze dildo is een anaal dildo perfect voor de g-spot. De curve die in de anaal dildo zit is heerlijk voor de g-spot. De curve zorgt ervoor dat de dildo precies de juiste plekjes in de vagina aanraakt. Hierdoor kan een anaal dildo ook prima vaginaal gebruikt worden.

  Anaal klaarkomen met een dildo

  Een dildo in de vorm van een anaal dildo kan je zeker helpen met het klaarkomen door anale stimulatie. Wanneer je iets dieper in de anus gaat met je vinger of met een dildo zul je na ongeveer 6 centimeter een stevigere structuur voelen. Wanneer je hier tegenaan wrijft stimuleer je de prostaat. De meeste gebruikte techniek is om de dildo op en neer te bewegen en voorzichtig te draaien. Wanneer je alleen een vinger gebruikt kun je het beste je vinger tegen de prostaat aan houden en een "kom eens hier" beweging maken. Dit zorgt voor een stimulatie die erg opwindend werkt voor de man.

  Prostaat stimulatie

  Iedereen reageert anders op de stimulatie van de pspot, er is dus geen 'one way to go' voor het anaal klaarkomen met een dildo. Over het algemeen wordt het langer stimuleren van de prostaat als een succesvolle techniek gezien. Hierbij wordt er niet hard of extreem op en neer gegaan met een dildo maar wordt er een 'massage' gegeven aan de prostaat. Neem hierbij de tijd en laat je rustig verwennen. Het is niet ongewoon dat een anale massage een uurtje of langer duurt. Zie het als een reguliere massage waarbij het ontspannen en genieten net zo belangrijk is dan het uiteindelijke resultaat. Enjoy!

  Hoe houd je een dildo voor in de anus schoon?

  Een dildo voor anaal gebruik is waterproof bodysafe. Hierdoor is het niet moelijk om je dildo schoon te houden. Echter is het wel van belang dat dit goed bijgehouden wordt en vaak gebeurd. Voor je de dildo gebruikt moet je hem goed schoon maken. Gebruik hiervoor warm water om mee te beginnen. Spoel de dildo goed. Wanneer je dit hebt gedaan, raden we aan om gebruik te maken van toycleaner. Deze is te verkrijgen via Ylva & Dite en reinigt de anaal dildo grondig. Spoel de dildo nogmaals na met warm water en de dildo is klaar om gebruikt te worden.

  Na het gebruik raden we aan om dezelfde routine nogmaals te volgen. Hierbij wordt de dildo nogmaals afgespoeld en goed gereinigd met toycleaner. Dit zorgt ervoor dat de dildo schoon de kast in gaat en er geen kans is voor bacteriën om zich verder op te hopen.

  Welke anaal dildo maat moet ik hebben?

  Er zijn verschillende maten beschikbaar voor anaal gebruik. We highlighten hier de Kajsa als de meest geschikte anaal dildo. Echter onder het kopje g-spot & prostaat dildo's staan alle dildo's die geschikt zijn voor anaal gebruik. Deze dildo's verschillen allen grote en zijn allemaal geschikt (Cryptodite, Kajsa, Leda, Swan). Echter houdt er rekening mee dat een grote dildo erg intens kan zijn bij het inbrengen. De Kajsa is geschikt voor de eerste keer door de curve en door de lengte. de dildo heeft de juiste maat om de eerste keer in te brengen. Doseer vooral voor jezelf hoe diep je wilt dat de dildo gaat.

  De beste siliconen voor de anale dildo

  De dildo's van Ylva & Dite worden allen met de hand gemaakt. Hier zijn we trots op en dit merk je aan de kwaliteit van onze dildo's. Alle dildo's waaronder de anaal dildo's worden gemaakt van de beste siliconen. Doordat wij ons eigen producten maken weten we precies welke materialen er in onze producten gaan. Wij doen het voor niets minder dan het beste, met dat in het achterhoofd weet je dat je de beste dildo's koopt via Ylva & Dite.

  Anaal dildo met zuignap

  De Kajsa is een dildo model dat is ontwikkeld met een zuignap. Niet zomaar een zuignap maar een strakke, mooi verwerkte stevige zuignap. De Kajsa is dankzij de zuignap op veel verschillende manieren te gebruiken. De dildo kan bijvoorbeeld tegen de wand van de douche worden geplaatst. Een ander idee is om de dildo te plaatsen op een stoel of op de grond. Ben er lekker creatief mee, de zuignap is geschikt voor veel verschillende ondergronden.

  De ribbels op de Kajsa

  De Kajsa is geen doodnormale dildo die de vormen van een penis volgt. De Kajsa is ontworpen om een unieke ervaring te creëren. De dildo heeft een curve die de prostaat stimuleert. Echter zitten er in de curve nog ribbels die het genot van de dildo verder verhogen. De ribbels raken plaatsjes die je laten vragen om meer en meer Kajsa. Een unieke ervaring die je met een realistische dildo niet kan evenaren.

  Het bestellen en online kopen van anale dildo's

  De dildo's van Ylva & Dite zijn allemaal via de website www.ylva-dite.com te koop. navigeer door de ruime keuze van kleuren en kies jouw favoriete kleur, wij beloven dat deze er tussen zit.

  Wanneer je een keuze hebt gemaakt kan er gemakkelijk via de winkelwagen af worden gerekend. Kijk in de winkelwagen wat je allemaal wilt kopen. Controleer deze lijst en ga naar de check-out van de website. Hier zul je stap voor stap door het afreken proces worden geleidt. Je hebt de keuze om de producten thuis te laten bezorgen of je haalt je product op bij een pick-up point naar keuze. Allemaal gratis voor jou als klant.

  Het beste van alles is, we bezorgen alle pakjes veilig en discreet. Alle pakketjes van Ylva & Dite zitten verpakt in een neutrale verpakking!

  Goed verhaal maar wat vindt de professionele reviewer van de Kajsa?

  Wij kunnen alleen maar de juiste dingen zeggen over de producten van Ylva & Dite. Dit heeft er onder andere mee te maken dat degene die dit typen tevens degene zijn die de producten maken. Om deze reden laten wij onze producten testen door professionele sextoy reviewers. We willen namelijk de eerlijke mening van de professionals.

  In dit geval hebben we Petra Pan gevraagd, een reviewster uit Groot-Brittannië. Er zijn door haar zinnen gebruikt als "I really love this dildo. It’s high quality, super soft, flexible, angled and attractive. It ticks all my boxes!". Hier heeft zo ons van laten blozen en dit beloofd een veel goeds voor de Kajsa. Zie haar volledige en eerlijke review HIER.