Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

Drogist

  View as Grid List

  3 Items

  Set Descending Direction
  View as Grid List

  3 Items

  Set Descending Direction

  (Anaal) glijmiddel voor hem en haar. 


  Wat is het?

  Glijmiddel is een middel dat gemaakt is om nog meer te genieten van sex en van elkaar. Glijmiddel is een verdikte vloeibare substantie die precies de juiste dikte heeft om het op ieder gewenst plekje uit te smeren.

  Het juiste glijmiddel maakt de sex opwindender. Tevens is het je beste vriend of vriendin bij een ‘vluggertje’. Door het gebruik van glijmiddel kunnen jullie gelijk ter zake komen. Als je op anaal avontuur wilt raden we anaal  glijmiddel aan. Dit is een glijmiddel die dikker is waardoor hij langer houdt en beter glijdt. 

  Mocht je het ons vragen. Wij zijn van mening dat in ieder nachtkastje een mooie hoeveelheid glijmiddel hoort te staan. Zowel normaal als anaal glijmiddel. 


  Er is zoveel glijmiddel, welke moet ik hebben? 

  Glijmiddel op waterbasis

  De glijmiddelen die bij Ylva & Dite worden aangeboden zijn allen glijmiddelen op waterbasis.

  De reden dat deze vorm van glijmiddel wordt aangeboden is dat glijmiddel op waterbasis het meest geschikt is voor dildo’s gemaakt van siliconen. 


  Een glijmiddel op waterbasis is over het algemeen niet geschikt voor massages. Dit geldt ook voor het glijmiddel van Ylva & Dite. Dit komt doordat glijmiddel op basis van water door de huid wordt opgenomen. Hierdoor droogt het sneller uit op de huid. Door het sneller uitdrogen van dit type glijmiddel kan het minder comfortabel aanvoelen op het lichaam. 


  Glijmiddel op basis van siliconen

  Glijmiddel op basis van siliconen is een heerlijk product om te gebruiken en glijdt erg lekker. Echter is siliconen glijmiddel ongeschikt in combinatie met een siliconen sextoy/dildo. De siliconen van het glijmiddel kan namelijk de siliconen van de dildo aantasten. Om deze reden wordt siliconen glijmiddel niet aangeboden via de website van Ylva & Dite. 


  Glijmiddel & de condoom

  Als je de condoom gebruikt met het idee ‘hopelijk beschermt deze vriend me’ dan raden we aan geen gebruik te maken van glijmiddel op basis van olie. Een glijmiddel op basis van olie kan namelijk latex aantasten. En waar blijkt je pocket regenjasje van gemaakt ‘latex’. Het glijmiddel van Ylva & Dite, gemaakt op waterbasis werkt perfect en glijdt erg lekker met een condoom.


  Professioneel glijden

  Er is niks mis met lekker glijden, wij raden het zelf aan. Echter zorg ervoor dat je je glijmiddel van een professionele partij hebt. Ga niet zelf aan de slag met shampoo, bodylotion of olijfolie. Dat deze producten lekker glijden geloven we. Echter de samenstelling van deze producten is niet bedoeld voor inwendig gebruik. 

  Zorg voor glijmiddel dat bedoeld is als glijmiddel en gebruik het lekker overmatig voor het meeste genot. 


  Schoonmaken van glijmiddel

  Het voordeel van het glijmiddel op waterbasis is dat het makkelijk te verwijderen is. Het glijmiddel kan makkelijk verwijderd worden door het gebruik van water. Indien je het glijmiddel hebt gebruikt samen met een dildo of ander sextoy kan de toy het beste schoongemaakt worden met een toycleaner.