Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

Blauwe Dildo's

  View as Grid List

  Items 1-55 of 65

  Set Descending Direction
  View as Grid List

  Items 1-55 of 65

  Set Descending Direction

  Blauwe dildo’s

  In de wereld van de dildo’s zijn er honderden verschillende soorten dildo’s. Deze komen in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren. Echter heeft deze wereld ook zijn voorkeur wat betreft kleuren.

  De kans dat je bijvoorbeeld tegen een roze dildo aanloopt is een stuk groter dan de kans dat je tegen een blauwe dildo aanloopt.

  Wanneer je zoekende bent naar een uniek erotisch speeltje heb je alvast een juiste eerste stap gemaakt door opzoek te gaan naar een sexspeeltje in de kleur blauw.

   

  Waarom een blauwe kopen?

  Vreemd is het eigenlijk, heel vreemd. Wanneer een simpel online onderzoekje wordt verricht, zie je al snel dat de kleur blauw erg geliefd is bij de Nederlander. Het grootste gedeelte van onze landgenoten zal het woord ‘blauw’ gebruiken wanneer er naar hun favoriete kleur wordt gevraagd.

  Alleen dit gegeven rechtvaardigt het al om te gaan voor een dildo in de kleur blauw. De kans dat je vriend/vriendin hem ook mooi vindt vergroot bij de keuze voor de kleur blauw.

   

  Het blauwe gevoel

  In de psyché van de mens rollen er gevoelens naar boven bij de kleur blauw. Het wordt gerelateerd aan de kleur van bijvoorbeeld de zee of de lucht. Hierdoor creëert de kleur het gevoel van rust en sereniteit. Het gevoel wat over je heen komt wanneer je heerlijk over de oceaan uitkijkt.      

  De kleur blauw wordt tevens geassocieerd met betrouwbaarheid, evenwichtigheid en efficiëntie. Schitterende woorden die wij maar al te graag koppelen aan de dildo’s van Ylva & Dite.

   

  Blauwe maandag

  De positiviteit spat van de kleur blauw af wanneer we het over blauw hebben. Echter is de kleur ook gelinkt aan de dipjes, de mindere dagen, de blauwe maandagen.

  Deze blauwe dipjes bestaan en zullen we niet recht proberen te praten. Echter hebben we wel een Ylva & Dite advies voor iedere blauwe maandag. “blijft deze dag lekker in bed, pak je mooiste blauwe Ylva & Dite in de handen en geniet van deze blauwe dag”.

   

  Welke blauwe dildo’s heeft Ylva & Dite?

  Light Blue: Deze kleur valt onder de solid dildo’s. Het is een solide evenredige kleur

  Dark Blue: Dark blue is de tweede blauwe solid kleur. Deze dildo is solide blauw en evenredig.

  Sky Blue: Sky blauwe dildo’s hebben een pastel blauwe kleur. Hierdoor hebben ze een zachte egale uitstraling.

  Luster Blue: Luster Blue is de lichtste blauwe metallic dildo kleur van Ylva & Dite. De kleur heeft de schoonheid van lichtblauw met de glans van metallic.  

  Bright Blue: Een tintje donkerder dan de luster blue geeft deze dildokleur een iets serieuzer karakter. Door de metallic blend schittert de Bright Blue kleur op ieder nachtkastje.

  Gold Blue: Een unieke kleurencombinatie die je alleen bij Ylva & Dite vindt. Gold Blue gekleurde dildo’s hebben een mix van blauw & metallic goud. Door deze mix hebben alle dildo’s met deze kleurencombinatie een gave gouden gloed.