Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

XL & XXL Dildo

Ylva & Dite Dildo's

Er zijn een aantal dingen meer dan heilig verklaart in het productieproces van Ylva & Dite. 

Hoog in het vaandel

Bovenaan in deze lijst met heilige dingen staat veiligheid. Geen schijnveiligheid maar 100% pure veiligheid. Als fabrikant & ontwikkelaar van heerlijke sextoys beheren wij het volledige productieproces. Wanneer je een echte Ylva & Dite in je bezit hebt weet jij zeker dat je product handmatig gemaakt is, volledig veilig is, met onze eigen ogen gecontroleerd is & getest zijn door .......... (tjah).

Eenzaam aan de top

Wanneer we het hebben over onze koningsmodellen wat betreft de dildo's dan hebben we het over de XL dildo genaamd 'Helios' (Zonnegod) & hebben we het over de grote XXL dildo genaamd 'Hyperion' (Titaan van het licht).

Beide sexbeesten staan eenzaam aan onze top, en laten jouw genieten door je ogen te sluiten en het licht te laten zien.

Helios, de XL Dildo 

Gemaakt uit 23 centimeter perfecte siliconen weet je dat Helios uit het juiste materiaal is gesneden. Met zijn geweldige vorm, juiste dikte en mooie zachtheid gaat hij samen met jou het avontuur tegemoet.

Hyperion, de XXL Dildo

Er kan er maar één aan de top staan. Vanuit zijn berg zoekt Hyperion naar zijn volgende verovering. Het enige echt koningsnummer van Ylva & Dite gaat als een heuse titaan direct op zijn doel af. Hij zal je laten smeken voor meer & minder tegelijkertijd. Met zijn uitmuntende lengte van 32 centimeter weet je dat dit je hoogste hoogtepunt zal zijn. 

Dikke 'Dildo' Tip

De XL Dildo & XXL Dildo zijn bestemd voor de meer ervaren 'dildo' gebruiker. Wanneer je minder ervaren bent met sextoys is het aan te raden om beschaafder te beginnen. Indien je twijfelt over het formaat, neem dan nogmaals een kijkje in het assortiment en bekijk overige opties. 

Bij het gebruik van grote dildo's zoals de XL & XXL dildo wordt het aangeraden om glijmiddel te gebruiken. Gebruik hierbij glijmiddel op waterbasis. Bekijk hier de aanbevolen producten voor meer dan heerlijk genot.