Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

Verzending & Discretie

Verzendwijze

De bestellingen van Ylva & Dite worden volledig discreet bezorgd. Uw bestelling wordt verzonden in een discrete, neutrale doos. Door deze wijze van verzending is de bestelling onherkenbaar en kunt u anoniem genieten van de producten van Ylva & Dite.


Indien u niet thuis bent

De door u bestelde artikelen worden bezorgd op het adres dat door u is aangegeven. Indien u niet thuis bent wordt het pakket niet bij de buren afgeleverd. De bezorger zal het pakket meenemen, een bericht achterlaten en de eerst volgende werkdag nogmaals proberen. Na een tweede poging zal de bezorger het pakket meenemen naar een DHL Servicepoint en uw pakket hier deponeren. De bezorger zal een bericht achterlaten, op deze manier weet u altijd waar uw pakket is en waar u het af kunt halen.


De vervoerder

In Nederland worden alle pakketten standaard verzonden via DHL mits anders geselecteerd. U kunt indien gewenst tevens u pakket ophalen bij de dichtstbijzijnde door u gekozen servicepunt. De beschikbare servicepunten kunt u zien en selecteren in de Check-Out.


Track & Trace van uw pakket

Bij iedere bestelling wordt een Track & Trace aangemaakt. Met de Track & Trace kunt u uw bestelling volledig volgen. De Track & Trace wordt aan u verstuurd wanneer het pakket het magazijn verlaat. De Track & Trace wordt aangemaakt door Ylva & Dite en naar het opgegeven mailadres gestuurd.


Levertijd

Bestellingen bij Ylva & Dite worden iedere werkdag verwerkt en worden direct uit voorraad geleverd. Door het leveren van voorradige producten worden producten snel geleverd. Het streven van Ylva & Dite is om de bestelde producten binnen twee werkdagen bij u te bezorgen.


Verzendkosten

Voor consumenten in Nederland zijn de verzendkosten € 5,95. Dit geldt voor een thuisbezorging en voor het ophalen bij servicepunten. Internationale bezorgingen zijn afhankelijk van een aantal factoren en kunnen variëren. De exacte kosten van internationale bezorgingen worden getoond in de check-out.