Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

Icarus (Dildo met ballen)

  View as Grid List

  15 Items

  Set Descending Direction
  View as Grid List

  15 Items

  Set Descending Direction

  Icarus, de realistische dildo met ballen van Ylva & Dite

  Wanneer je naar de Icarus kijkt, zie je een aantal eigenschappen die gelijk opvallen. Het eerste is de stijl van de Icarus. De Icarus is gevormd zoals een mannelijke penis. Alleen als je het ons vraagt, hebben we de penis net een sexier gemaakt. Bij de Icarus zie je de vormen van een realistische dildo met ballen alleen is het model strak. De volledige afwerking van de Icarus is glad en smooth. Deze zorgt ervoor krijgt dat deze realistische dildo van Ylva & Dite een luxe uitstraling krijgt. De dildo is niet bewapend met een geaderde schacht of met gezwollen aders. Deze dildo is smooth en kan hierdoor bovenop het nachtkastje inplaats van in het nachtkastje.

  Grote eikel

  Veel dildo's met een realistische look zijn uitgerust met een mooi gevormde eikel. De Icarus van Ylva & Dite deelt deze karakter eigenschap en heeft een grote eikel voor aan de penis. Door de vorm van de eikel voelt het inbrengen van de Icarus heerlijk naturel. De eikel heeft een ronde afwerking en een verbreed gedeelte. Hierdoor krijg je het meest realistische gevoel bij de Icarus. Na de eikel wordt de dildo een klein stukje kleiner waardoor het echte penis gevoel nog beter overkomt.

  Redelijk grote dildo

  De Icarus is geen beginners dildo meer, de dildo zitten in de middenklasse van de Ylva & Dite dildo's. Met een grote van 18 cm is deze dildo met ballen goed geschapen. Door de ballen is de invoerdiepte van deze dildo minder dan 18cm. Deze realistische dildo met ballen krijgt hierdoor een invoerdiepte van 17 centimeter.

  Wellicht klinkt 17 centimeter als een kleine maat maar wij durven je te verzekeren dat dit een maat is voor de meer ervaren gebruiker van dildo's.

  Schone ballen

  Behandel de Icarus netjes om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Houdt hem schoon door het product na ieder gebruik met toycleaner schoon te maken. Naast het gebruik van de toycleaner kan de dildo schoon worden gemaakt door hem in de vaatwasser te plaatsen of door deze uit te koken. Als je het product met de hand schoon wilt maken gaat dit makkelijk doordat deze dildo met ballen een glad oppervlak heeft. Het belangrijkste is, houdt het schoonmaken van de Icarus goed bij om hem mooi, smooth en fris te houden.

  Niet zuigen

  De Icarus is niet uitgerust met een sterke zuignap. Doordat de dildo is voorzien van ballen is er geen zuignap op de Icarus gemaakt. Houdt hier rekening mee wanneer je nog zoekende bent naar een dildo. Omdat de Icarus geen zuignap heeft is deze dildo tevens niet geschikt als strap on. Als je op zoek bent naar een realistische dildo met krachtige zuignap raden we de Anteros aan. Deze dildo heeft een vergelijkbare lengte als de Icarus alleen heeft deze geen realistische ballen maar wel een krachtige zuignap.

  Goeie dikke voor een zeer realistische ervaring

  De dikte van de Icarus biedt je het extra dildo genot wat je wilt van een speciale dildo. De dildo is op zijn smalste punt 3,6cm dik, op zijn dikste punt is dit 4,4cm. Let hierop bij jouw bestelling en koop deze dildo wanneer je iets meer ervaring hebt met het gebruik van dildo's.

  Kleuren dildo's met ballen

  De Icarus is in schitterende kleuren te verkrijgen. Wanneer je naar de variaties in kleuren kijkt is de Icarus alleen al in drie verschillende huidskleuren te krijgen. De Icarus is tevens als zwarte dildo, roze dildo, groene dildo en lichtblauwe dildo te verkrijgen.

  Koop een dildo met ballen

  Er zijn verschillende dildo's verkrijgbaar, zonder ballen, met ballen, menselijke vormen of bijvoorbeeld de vorm van dieren. Bij het kopen van een dildo met ballen heb je het voordeel dat de ballen tegen je geslachtsdeel aan komen wanneer deze volledig in wordt gebracht. Dit biedt extra genot en is de enige juiste reden om een dildo met ballen te kopen.

  De grotere broertjes

  Het formaat van de dildo is zeer belangrijk voor het genot. Wanneer je minder ervaren bent is het verstandig om een dildo te nemen die niet te groot is en prettig voelt bij het inbrengen. Wanneer je meer ervaren bent is er niks mis mee om eens verder te kijken dan de standaard maten. Mocht je eens willen kijken voor een maatje meer. Bekijk dan de grotere broertjes van de Icarus. Het XL model de Helios en het XXL model, de Hyperion zijn zeer de moeite om eens goed te bekijken.