Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

Dildo's

Wat is een dildo?

Wellicht ben je ze online wel eens tegengekomen, filmpjes waarbij de een dildo bij iemand op het vizier van de helm plakken of een filmpje waarbij ze dildo’s tegen het plafond aangooien. Los van het feit dat dit aantoont dat er geweldige zuignappen op dildo’s zitten, kun je van ons aannemen dat dildo’s nooit ontworpen zijn voor dit soort (creatieve) ideeën. 

Een dildo en het correcte gebruik wordt door de ‘Dik van Dale’ simpel en doeltreffend omschreven als “Namaakpenis om mee te mastruberen”. Dat is een dildo, een nagemaakte penis. 

Is het al lang? 

Het is al lang, het is al heel lang. De dildo wordt nog steeds gevonden bij archeologische opgravingen. Een specifiek jaartal is lastig te koppelen aan de geboorte van de eerste dildo maar schattingen gaan tot 30.000 jaar terug. Wat wij in ieders geval met zekerheid kunnen zeggen over het historisch verleden van de dildo is dat de Grieken en de Egyptenaren er op tijd bij waren. Deze volkeren uit de oudheid hadden al snel door hoe ze bij hun hoogtepunt moesten komen.   

Wat ons betreft is de dildo een tijdloos product en kan deze schitterende sextoy nog honderden jaren mee. 

Waar maken jullie dildo’s van? 

Bij Ylva & Dite hebben we veiligheid en kwaliteit hoog op het prioriteitenlijstje staan. Daarom hebben wij gekozen voor siliconen als basismateriaal. In onze ogen is dit het beste materiaal voor de ontwikkeling van dildo’s. De reden hierachter is dat siliconen erg veilig & hygiënisch materiaal is voor het maken van sextoys. 

Door de synthetische samenstelling van siliconen is het een veilig product om inwendig te gebruiken. 

Dildo onderhoud

Met siliconen als basis voor de dildo heb je een dildo die gemakkelijk schoon te houden is. Een dildo van siliconen kan schoongespoeld worden met warm water, hij kan uitgekookt worden (mits er geen batterijen inzitten) of goed worden gereinigd met Ylva & Dite toycleaner.   

Reinig je dildo na ieder gebruik om één of meerdere van de bovengenoemde manieren. 

Ylva & Dite is Hollands (Dildo) Genot

Dildo’s van Ylva & Dite delen een aantal kenmerken waar we erg trots op zijn. Omdat wij Hollands genot willen garanderen hanteren we de volgende standaarden. 

  • ALLE dildo’s van Ylva & Dite worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland 
  • ALLE dildo’s gemaakt door Ylva & Dite zijn met de hand gemaakt
  • ALLE dildo’s zijn van 100% bodysafe materiaal.
  • ALLE designs zijn uniek, deze ontwerpen vind je nergens anders 
  • ALLE kleurcombinaties zijn in huis ontwikkeld en exclusief bestemd voor Ylva & Dite dildo’s.
  • JOU DILDO IS UNIEK, HANDGEMAAKT & ALLEEN VOOR JOU.