Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

Eros (Beginners dildo)

  View as Grid List

  51 Items

  Set Descending Direction
  View as Grid List

  51 Items

  Set Descending Direction

  Nog nooit sextoys gebruikt? Kies de mooiste dildo voor beginners

  Als beginner op het gebied van sextoys, is het aan te raden om niet te ruig te beginnen. Sextoys en in het specifiek dildo's, zijn er voor iedereen en Jan en alle man kan hiervan genieten. Zorg ervoor dat de eerste toy een dildo is met de juiste kwaliteit, flexibiliteit en het juiste formaat.

  Wanneer je een rondje maakt op de dildo markt dan kom je honderden, wellicht wel duizenden dildo's tegen. Allemaal van andere materialen, andere kleuren, andere vormen en andere lengtes. Wanneer je wilt beginnen met het gebruik van een dildo is het van het grootste belang dat je de producten van mindere kwaliteit snel links laat liggen. Naast het feit dat deze producten van ongewenst materiaal gemaakt kunnen zijn, kan het je eerste ervaring verpesten. Hierdoor zul je een sceptische mening ontwikkelen richting dildo's. Daarom is het Ylva & Dite advies, ga voor de iets betere beginners dildo.

  15 centimeter is een mooie beginners maat voor een dildo.

  De eros is het startersmodel van Ylva & Dite, het is een dildo met een natuurlijke look. Met een natuurlijke look wordt bedoeld dat het de vormen volgt van een echte penis. Wanneer je naar de Eros dildo kijkt dan zul je zien dat deze sextoy met een redelijk smalle spitse punt begint. Door het smalle startpunt is het gemakkelijk om de Eros in te brengen. De kop van de Eros loopt heerlijk geleidelijk breder uit, hierdoor glijdt de dildo gemakkelijk naar binnen en kun je zelf je tempo bepalen.

  Na het inbrengen van de kop van de Eros kun je als beginner langzaam kijken wat je fijn vindt. Je kunt de dildo geleidelijk verder inbrengen en geleidelijk wennen aan het gevoel dat de Eros geeft.

  Je zult wennen aan het gevoel van de Eros en de dildo zal de lichaamstemperatuur overnemen, hierdoor voelt de Eros aan als een echte penis en kun je steeds meer genieten van het gevoel.

  Wanneer je verder gaat met de Eros en verder gaat met het proberen van de dildo, zul je de extra vormen in de Eros gaan voelen. De beginners dildo heeft een lichte curve en onderin een extra verbreding. Hierdoor kun je de dildo gebruiken om je g-spot te stimuleren en geeft de verbreding op het einde je de stimulans die je nodig hebt.

  Er zijn vele maten dildo's om uit te proberen. Als je op zoek bent naar een mooie lengte voor jou als beginner, raden we de 15 centimeter van de Eros aan. Deze dildo heeft de ideale lengte om mee uit te proberen en volledig in te brengen indien je dit hier klaar voor bent. Er zijn verschillende dildo's groter alleen zijn deze ook vaak breder, hierdoor zal dit niet snel wennen en raden we deze niet aan als beginners dildo.

  Soepeltjes inbrengen van de dildo

  Of je nu ervaren bent of dat je net begint met het proberen van dildo's. Het is van belang dat je gebruik maakt van voldoende glijmiddel om extra te genieten. Door het gebruik van glijmiddel zal je dildo gemakkelijker in te brengen zijn en zul je eerder genieten van je toy. Er is niks mis met het ruim aanbrengen van glijmiddel, zeker de eerste keer adviseren we dit. Hierdoor raak je gewend aan je toy en kun je beter inschatten wat jij lekker vindt.

  Beginners dildo voor anaal gebruik

  Wellicht ben je al ervaren met het gebruik van dildo's of andere sexspeeltjes alleen is anaal gebruik nieuw voor je. Bij de eerste keer anaal gebruik, is de Eros perfect geschikt. De dildo heeft een invoerdikte die aangenaam is voor de eerste keer. Bij anaal gebruik is het verstandig om voorzichtig te werk te gaan. Dit geldt voor vaginaal gebruik maar zeker voor anaal dildo gebruik. De vagina is in staat om nat te worden waardoor penetratie sneller prettig aanvoelt, de anus is onbekend met dit trucje. Hierdoor heeft de anus wat hulp nodig. Voor het anaal gebruik van de Eros of elke andere dildo raden we Anaal glijmiddel aan. Dit glijmiddel is dikker dan normaal glijmiddel waardoor het anaal prettig aanvoelt wanneer je de dildo inbrengt en tevens wanneer je wordt gepenetreerd.

  De Eros is door zijn zuignap perfect om anaal te proberen in bijvoorbeeld de douche of op de grond. De zuignap zuigt zich vast aan iedere gladde ondergrond. Wil je anaal gaan testen, smeer de dildo ruim in met anaal glijmiddel, plaats hem op de gewenste plek en ga rustig aan de slag. De toverzin hier is 'neem de tijd'!

  De zuignap van de Eros geeft de dildo tevens de mogelijkheid om hem te plaatsen in een harnas. Door deze mogelijkheid kan de Eros gebruikt worden voor de eerste pegging ervaring. Pegging is term in de sex wereld voor het anaal penetreren van je partner met een voorbind dildo. Als je voor de eerste keer begint met pegging raden we aan om klein te beginnen, hiervoor is de Eros geschikt. Door de maat en de dikte kun je hiermee fijn starten. Bij pegging is tevens de toverzin 'neem de tijd'!

  Zachte siliconen voor beginners genot

  Alle dildo's van Ylva & Dite worden gemaakt van premium siliconen. De kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Door het gebruik van premium siliconen hebben de dildo's van Ylva & Dite altijd je juiste hardheid. De dildo's zijn niet te hard en niet te zacht. De dildo's zijn precies goed. Hierdoor kun jij er als beginner snel aan wennen.

  Eros beginners dildo kopen?

  De Eros dildo is een Ylva & Dite product. Dit is goed nieuws! Hierdoor is deze dildo voor beginners namelijk in veel kleuren beschikbaar. Van rood tot zwart en van geel tot oranje. Deze dildo koop je bij ons op de website. Kies je favoriete kleur, kleurstijl en bestellen maar. We leveren altijd direct uit voorraad waardoor jij snel kunt beginnen met onze dildo's.

  Review van de Eros dildo, door een beginner

  De Eros is uitgebreid getest door Miss Poppie, de reviewster van sextoys in Belgie. Toen ze onze Eros probeerde was ze nog redelijk groen wat betreft het gebruik van dildo's. Mocht je onze mooie woorden niet geloven, bekijk dan wat Miss Poppie ervan vond.