Ylva & Dite wordt beoordeeld met een score van 8.7 gebaseerd op 23 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
Toggle Nav
Mobiele icoon
My Cart
Taal

FAQ

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen bij Ylva & Dite worden iedere werkdag verwerkt en worden direct uit voorraad geleverd. Door het leveren van voorradige producten worden producten snel geleverd. Het streven van Ylva & Dite is om de bestelde producten binnen twee werkdagen bij u te bezorgen.


Wat doe ik als een artikel niet naar wens is?

De bedenktijd voor de producten van Ylva & Dite is 14 dagen. De bedenktijd gaat lopen vanaf het moment dat u als consument alle artikelen uit de bestelling heeft ontvangen. Binnen deze tijd mag u het artikel bekijken en beoordelen of u het artikel wenst. Indien u het artikel niet wenst kunt u dit retourneren. Voor meer informatie zie herroepingsrecht / retourneren.


Kan ik mijn product terugsturen indien de seal verbroken is?

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. 


Op welke manieren kan ik betalen?

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden bij Ylva & Dite:

  • iDEAL (0% transfer fee)
  • Creditcard (American Express, Mastercard, VISA) (0% transfer fee)
  • Debitcard (Maestro) (0% transfer fee)
  • Carte Bancaire (0% transfer fee)
  • PAYPAL (3,4% transfer fee)
  • Bancontact/Mister Cash (1,5% transfer fee)
  • Giropay (1,5% transfer fee)
  • Sofort (0,9% transfer fee)
  • Riverty (4% transfer fee)

Worden mijn pakketjes bij de buren bezorgd?

Pakketjes worden niet bij de buren bezorgd. Pakketjes worden alleen afgeleverd bij het aangegeven adres. Indien er tweemaal niemand aanwezig is, zal het pakketje afgeleverd worden bij een servicepunt van de gekozen bezorgdienst. 


Hoe ziet de verpakking eruit?

Alle producten die verzonden worden via Ylva & Dite zitten in neutrale verpakkingen. Hierdoor ziet niemand de inhoud van het pakket en garandeert Ylva & Dite een discrete bezorging. 


Kan ik mijn bestelling afhalen?

Het is mogelijk om u bestelling af te halen bij het door u geselecteerde servicepoint. Het is niet mogelijk u pakket af te halen bij de vestiging van Ylva & Dite.